FAQ


1. Wat is Velasmooth?
Velasmooth is een intensieve unieke massage techniek met een 4-voudige werking voor figuurcorrectie.
2. Hoe werkt de Velasmooth?
Velasmooth heeft een viervoudige aanpak voor het verstrakken en liften van het lichaam.
Door radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanisch werking met elkaar te combineren kan de warmte op een diepte van 15mm de huid binnenkomen. Het collageen zal door de warmte verstrakken en over een periode van ongeveer 90 dagen zich gaan herstructureren. Dit resulteert in een verstrakte en gelifte huid en vermindering van het vetweefsel.
3. Hoe gaat de behandeling?
De behandeling wordt uitgevoerd op de blote huid. Al direct nadat de behandelkop de eerste banen heeft gemaakt, zal de huid lichtrood kleuren en een prettige warmte zal zich van binnenuit verspreiden.
4. Wanneer wordt de Velasmooth ingezet?
  • Tijdens maar ook na een dieet.
  • Na een zwangerschap.
  • Voor- en na buikwandcorrectie.
  • Voor het verminderen van cellulite.

 

5. Wat zijn de voordelen van de Velasmooth?
  • 4-voudige Elos aanpak in één behandeling; radiofrequentie, infrarood licht, vacuüm en mechanische massage.
  • De Elos techniek staat bekend als uitermate veilig & effectief.
  • FDA en CE gecertificeerd.
  • Extra behandelkop voor kleine oppervlakte zoals bovenarmen en hals.

 

6. Wat is cellulite?
Cellulite ook wel bekent als de sinaasappelhuid, komt voor bij 80% tot 90% van de vrouwelijke bevolking. Het is niet gebonden aan leeftijd of gewicht. Wel zijn hormoonschommelingen, een slechte bloedsomloop, stress, weinig lichaamsbeweging en verkeerde voeding van invloed.
 
De vergrote vetcellen gaan aan elkaar kleven en afvalstoffen nestellen zich rondom de cellen. Hierdoor stagneert een goede bloedcirculatie en lymfedrainage.
 
Het is belangrijk om zowel de bloedcirculatie als de lymfedrainage te stimuleren. De vrijgekomen zuurstof activeert de afbraak van vet.
 
7. Is er veel vraag naar niet-chirurgische behandelingen voor het lichaam?
Dagelijks worden meer dan 10.000 vrouwen behandeld met de Velasmooth.
Er is een groeiende vraag naar niet-chirurgische behandelingen die het lichaam verstrakken. De Velasmooth is het eerste systeem dat zowel in Amerika als in Europa in klinische studies succesvol heeft aangetoond de omvang van het lichaam en cellulite te verminderen.
 
8. Wat is de werking van de Velasmooth?
De Velasmooth werkt met de Elos techniek en bestaat uit een unieke combinatie van radiofrequentie, infrarood, mechanische massage en vacuüm.
De energie verhoogt de activiteit in de vetcel en stimuleert de drainage, waardoor de vetkamers krimpen en de vetcel zich verkleint. Hierdoor ontstaat de contourverbetering en de reductie van cellulite. Door gelijktijdig de aanmaak van nieuw collageen en elastine aan de maken wordt de huid gladder en strakker. De textuur van de huid verbetert.
 
9. Hoe is de behandeling?
Velasmooth is een intensieve, mechanische bindweefselmassage voor de aanpak van cellulite en het verbeteren van de lichaamscontouren. Is een ontspannende massage van 35 minuten. Tijdens de behandeling hoeft u geen speciale body te dragen. Het handstuk bestaat uit twee rollers die de huid op- en afrollen en vacuüm strekken met daarbij nog de unieke combinatie van radiofrequentie en infrarood (warmte). Hierdoor zullen de stofwisseling en de bloedcirculatie verbeteren.

10. Wat is het belang van een goede bloedcirculatie?
Een goede bloedcirculatie, zorgt voor een betere opname van zuurstof. Op haar beurt zorgt de zuurstof voor een versnelde afbraak van het vet in de vetcellen. Zodra het volume van de vetcellen vermindert, zullen ze minder druk uitoefenen op de bindweefselschotjes.
De bekende sinaasappelhuid, die ontstaat door de vetcellen die tegen de bindweefselschotjes aandrukken, zal daardoor minder zichtbaar worden.
11. Wat is het belang van een goede vochtdoorstroming?
De massage verbetert de lymfedrainage, waardoor toxische stoffen versnelt het lichaam kunnen verlaten. Deze toxische stoffen komen in ons lichaam ondermeer door voedsel, roken en uitlaatgassen.
12. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Tijdens een vrijblijvend consult informeert de specialist u over de behandelingen met de Velasmooth.
Het is belangrijk om tenminste een kuur van 10 behandelingen te boeken. En zodra het gewenste resultaat bereikt is, adviseren we om regelmatig terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Dit laatste is vooral belangrijk om het bereikte resultaat te kunnen behouden.