Persbericht; Kennemerland op Zondag 28 juli 2009 

   

Nieuw: VelaSmooth bij Maryvi Huidinstituut

“Kliniektechniek” voor Bodycontouring & Cellulite

 

Maria Pardo is al 24 jaar ontharingsspecialist en sinds acht jaar behandeld ze met de pijnloze, veilige en effectieve Elos methode cliënten voor overbeharing, huidverjonging, couperose en pigmentvlekken. Nieuw van de Elos is de VelaSmooth. VelaSmooth is een niet-chirurgische, pijnloos en effectieve behandeling voor de aanpak van plaatselijke vetophopingen en cellulite met een liftend en huidverstrakkend resultaat voor buik, billen, armen en benen. Voor het gezicht o.a. de luxe Valmont gezichtbehandelingen met een advies op maat voor een optimaal resultaat.

 

 

Door de drievoudige aanpak van de VelaSmooth: de eerste "kliniektechniek" op basis van licht, energie en massage in één. Infrarood licht, bipolaire radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. Het infrarood licht verhoogt de huidelasticiteit en pakt opgeslagen vetdeeltjes aan; de stroom activeert de stofwisseling in de huid tot wel 15 mm diep; en de massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang.

De prettige massage van de VelaSmooth zorgt voor een ongekend gladde en stevige huid plus een ongelofelijke lift van buik, armen, billen en benen.

 

Het volume van de vetcel vermindert en de structuur binnen de vetcel wordt aangepakt, waardoor het behandelde gebied gladder en elastischer wordt. Daarnaast zorgt de radiofrequentie voor een milde contractie, waardoor het gebied wordt gelift en verstevigd. Gelijktijdig stimuleren de rollers, de bloedcirculatie en de lymfedrainage hetgeen resulteert in een gezonde huid en een gezond lichaam.

VelaSmooth is de nieuwe vijand van de beruchte sinaasappelhuid vol putjes en deukjes, die steevast verergeren en zich bovendien uitbreiden. In de meeste gevallen wordt een kuur aanbevolen van gemiddeld 10 tot 12 behandelingen 2 x per week, om het gewenste resultaat te bereiken.

Afhankelijk van de leefomstandigheden kan de cellulite weer terugkomen. Het is dan ook belangrijk om onderhoudsbehandelingen in te plannen. Gemiddeld zullen minimaal 4 behandelingen per jaar nodig zijn om het resultaat te behouden.

U kunt er ook voor kiezen om tenminste eenmaal per maand terug te komen voor een behandeling, omdat de behandeling ook stimulerend op de bloedcirculatie en de lymfedrainage werkt. Een verbeterde bloedcirculatie zorgt voor een verbeterde huid en een gezond lichaam. De lymfedrainage zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Hoe sneller deze stoffen het lichaam verlaten hoe beter.

 

Indien u graag sport, zult u ervaren, dat u spieropbouw sneller gaat, doordat u een niet eerst vetverbranding moet  hebben. Voor vetverbranding zorgt de Velasmooth.

Het resultaat is natuurlijk persoonsgebonden, maar bij de meeste personen zien we na enkele behandelingen de eerste resultaten. Onderhoudsbehandelingen om de 6 tot 8 weken zijn te adviseren om de strakke buik, armen, billen en benen te behouden.

 

Indien men een te hoog lichaamsgewicht heeft, zal men eerst moeten afvallen, dat kan onder begeleiding met het eiwitdieet van Sanaslank.

 

* Gemakkelijk en veilig 5 tot 10 kilo per maand verliezen + gezond en vitaal op gewicht blijven
* 12 complete weekmenu's met eenvoudige recepten
* Keuze uit meer dan 100 verschillende heerlijke eiwitrijke maaltijden
* Geen jojo effect, geen vertraagde stofwisseling en geen honger

 

De Velasmooth heeft een ondersteunende werking bij het afvallen.