FAQ


1. Wat doen Valmontcosmetics

VALMONTproducts bestrijden de tekenen destijds. VALMONT richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan.
 
Wat zijn de verschijnselen van degeneratie
Als achtergrondverzorging bestrijdt VALMONT de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand.
 
Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft VALMONT de volgende stoffen geselecteerd: 
 
2. Met welke drie belangrijkste stoffen bestrijdt Valmont het verouderingsproces?
D.N.A., Gletsjerwater, Essence van de Bulgaarse Roos.
3. Waaruit wordt het D.N.A. verkregen?
D.N.A. van een bijzondere kwaliteit wordt via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm.
4. Wat is de werking van D.N.A.?
De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.
5. Waarom Gletsjerwater?
Gletsjer water is zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is. Met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling, activeert de natuurlijke afweersystemen.
6. Waarom de Essence van de Bulgaarse Roos?
VALMONT is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos.
Verkregen van de eerste persing. Puur, zuiver en kostbaar.
7. Waarom u keuze voor Valmontprodukten?
De Valmontprodukten hebben een kleine lijn die zeer compleet is en bevat specifieke verzorgingsproducten voor iedereen die veeleisend is en hoge eisen stelt aan een goede huidverzorging. Kies men voor het beste, dan is Valmont een juiste keuze. Valmont is de beste ondersteuning op de vertrouwde Elos FotoFacial en GentleWaves behandelingen. 
 
8. Waarom een behandeling in een Valmontinstituut?
Een behandeling in een Valmontinstituut is een weldaad voor uw huid.
De VALMONT producten kan men het beste ervaren tijdens een, volgens een speciale methode uitgevoerde, VALMONT-behandeling.