Schoonheid die past bij uw leeftijd!

                   

 

Er goed uitzien zonder chirurgie, laser of botox, is mogelijk… met

 Wat is de leeftijd van Maria Pardo 35 jaar of 53 jaar? 

 

Maryvi Beauty Therapie is een erkend Valmontinstituut. U krijgt altijd een persoonlijk professioneel-huidadvies, zodat u een optimaal resultaat kunt behalen met de Valmontcosmetica. Met als resultaat: een huid die past bij uw leeftijd met een natuurlijke, frisse en mooie uitstraling. 

Met Valmont-cosmetics bestrijdt u de tekenen der tijds met huidverjongende behandelingen en professionele persoonlijke adviezen afgestemd op uw huidconditie. Voor de juiste opbouw naar een vitale huid. Voorkom rimpels, vochtwallen door verslapte en overhangende oogleden. Beter dan een face-lift!


 
                                        
 
 

Valmont cosmetica - Op basis van celtherapie

Het prestigieuze Zwitserse merk op basis van celtherapie Valmont wordt in Nederland verkocht door Maryi Beauty contour Therapy één van de 100 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s.

Wat doet Valmont?

Valmont bestrijdt de tekenen destijds. Valmont richt zich tot alle mensen die vastbesloten zijn om de gevolgen van het ouder worden niet te willen ondergaan. Als achtergrondverzorging bestrijdt Valmont de verschijnselen van degeneratie en aantasting van de huid die verband houden met: huidveroudering, hormonale storingen (zwangerschap, menopauze) en een slechte gezondheidstoestand. Om de essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen, heeft Valmont de volgende stoffen geselecteerd.

D.N.A.

D.N.A. van een bijzondere kwaliteit via een uniek extractieproces verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A. wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is: beschermende, hydraterende werking als anti-oxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.

Gletsjerwater

Zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is. Met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling, activeert de natuurlijke afweersystemen.

Essence van de Bulgaarse Roos
Valmont is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos. Het is een lijn die klein maar compleet is en specifieke verzorgingsproducten bevat.

Valmont behandelingen
De weldaden van de Valmont producten kan men het beste ervaren tijdens een, volgens een speciale methode uitgevoerde, Valmont-behandeling. Uw schoonheidspecialist/huidpecialilist kent u huid als geen ander.