ZONBESCHERMING –EN ZONBESCHADIGINGEN
 
ZonbeschermingWat u beslist moeten weten over de juiste zonbescherming:
 
-      Uw huidtype en
-      Wat is de UV-index?
 
Een zonadvies op maat is uw beste bescherming op de lange termijn!
 

 

 

 

Veilig van de zon genieten!
 
DE JUISTE PREVENTIE TEGEN ZONBESCHADEGINGEN EN HUIDKANKER:
 
Zonverzorgingsproducten Institut Esthederm

Beter bruinen met minder zon!
 
 

Al meer dan 15 jaar maak ik me sterk voor de gevolgen van zonbeschadingen, samen met Institut Esthederm, die al 30 jaar de onbetwiste leider in de research naar de effecten van de zon op de huid is.
 
De huid is een intelligent orgaan, dat een eigen verdedigingsmechanisme tegen de zon heeft: de aanmaak van melanine (het bruin worden) beschermd de huidcellen tegen UV-straling. Maar dit bruiningssysteem kan slechts optimaal werken als het regelmatig getraind wordt.
 
DE TWEE BELANGRIJKSTE ELEMENTEN VOOR EEN GOEDE ZONBESCHERMING ZIJN:
 
1.    SNELLER BRUINEN: Door het stimuleren van het eigen verdedigingsmechanisme
                                      Door snellere aanmaak van melanine
 
2.    VEILIG IN DE ZON:
Externe bescherming: Door selectieve filtering van UV-A en UV-B.
Interne bescherming: Bescherming van het DNA tegen huidkanker,
                                    bescherming van de vezelstructuren tegen huidveroudering en
                                    vermindering van de celreactiviteit tegen verbranding
 
BIO SOLAIRES:Zonverzorgingsprodukten van Institut Esthederm hebben het
PATENT “SELECTIEVE FILTERING”; waardoor deze ideaal zijn om VEILIG van de zon te kunnen genieten bij o.a. ZONNE-ALLERGIE EN PIGMENTVLEKKEN.
 
ELK JAAR, SNELLER EN MAKKELIJKER BRUIN WORDEN, ZONDER HOGE FACTORS
 Bij een normale, sterke of extreme zonnestraling, wordt de werking van Adaptasun aangevuld met het patent “Selectieve filtering”, dat bestaat uit geselecteerde filters en minerale reflectoren die de huid perfect beschermen en die optimaal getolereerd worden.
 
VERKEERDE INFORMATIE VAN DE MEDIA
Tegenwoordig heeft de media ons een zodanig wantrouwen tegenover de zon ingeprent, dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt deze er dussteeds gevoeliger voor. Door ver doorgevoerd onderzoek kan Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in een milde of extreme zon garanderen, door gebruik te maken van selectieve filtering en minerale reflectoren. Zo leert uw huid opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen.
Elk jaar zal uw huid beter, meer en makkelijker gaan bruinen, omdat het bruiningsproces gestimuleerd wordt. In tegenstelling tot wat een hoge factor doet. Hiervan wordt de huid lui en kan zich steeds moeilijker beschermen tegen het UV-licht. Met als gevolg dat steeds meer mensen last hebben van zonallergieën.
De UVA stralen zijn de grootste boosdoeners als het aankomt op veroudering van de huid. Deze zijn ook aanwezig in de zonnebanken. De UVB stralen daarentegen zijn verantwoordelijk voor de verbranding van de huid. De UVA en de UVB stralen verhogen beide het risico op huidkanker.

Ervaringsverhaal:

Meneer Goes 44 jaar:

Ik ben op een cruise geweest door de Bahama’s en daar van de hoogstaande zon genoten.
Maria heeft geadviseerd om de adaptasun mee te nemen. Het resultaat was geweldig! Mijn huid was niet verbrand. Een mooi bruine huid en geen pijnlijk lichaam maakte dat de vakantie nog heerlijker was.

En dat allemaal door Maryvi in Heemskerk.
 
GentleWaves: BEAUTYLICHT NASA-TECHNOLOGIE;
herstelt en repareert zonbeschadigingen.
 
De gevolgen van zonbeschadigingen zijn niet met het blote oog waar te nemen, maar wel duidelijk aanwezig. Deze gevolgen zien we pas na vele jaren als huidkanker terugkomen. Gelukkig wordt men zich hiervan bewust.

GentleWaves:
veilig en pijnloos
    
GentleWaves - Skin Fitness Systeem is de revolutionaire doorbraak voor een natuurlijke, snelle en pijnloze huidverbeterings -en huidverjongingsbehandeling.
 

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DE GENTLEWAVES:
- Verbetering van de huidconditie – skinfittness!
- Verbetering huidstructuur, verfijnen van poriën
- Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Meer elasticiteit van de huid
- Frissere en jongere uitstraling van de huid
- Vermindering van de roodheid en pigmentatie
 
 

GentleWaves: De oppepper voor de huid,vooral na een zonvakantie.
Genieten van de zon heeft ook zo’n zijn nadelen. Om zonbeschadiging te herstellen en de huid weer te stimuleren om collageen en elastine aan te maken, is een behandeling met GentleWaves ideaal.

GentleWaves LED photomodulation is de revolutionaire behandeling voor natuurlijke, snelle en pijnloze huidverjonging. In tegenstelling tot andere lichttechnieken zoals lasers, brengt het GentleWaves licht een fotobiochemisch proces op gang. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine. GentleWaves verbetert niet alleen de huid maar vermindert ook de collagenese.

Een kuur van drie keer is vaak al voldoende. De kosten voor drie behandelingen bedragen
€ 175,00.