Institut Esthederm producten bij Maryvi Beautysalon of schoonheidsinstituut. Uw en schoonheidsspecialist & huidspecialist voor huidverbetering van rimpels, pigmentvlekken, droge en slappe huid, couperose en andere hormonale ouderdomsverschijnselen.
 
Institut Esthederm biedt u een andere visie op kosmetiek:
Het stimuleren en trainen de huideigen mechanismen, zodat de huid zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid kan bewaren. En beter kan bruinen in de zon, zonder hoge beschermingsfactoren, maar met selectieve filtering.
Deze “intelligente” aanpak garandeert u een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absoluut tevredenheid. 

 

                      

                    

 

Instituut Esthederm is de onbetwiste leider in de researche naar de effecten van de zon op de huid. De producten geven uw huid alle ingrediënten om zichzelf van binnenuit te verdedigen tegen huidveroudering en celbeschadiging terwijl ze van buitenuit voldoende (maar zeker niet teveel) beschermd wordt.
Daarnaast wordt de bruining van de huid maximaal versterkt. Zo kan iedere huid in eender welke zon veilig en mooi bruinen. Het gamma omvat ook speciale producten voor diegene met een intolorante huid of een huid die de zon echt moeten mijden

 
 
 
Zonverzorgingsproducten Institut Esthederm

Beter bruinen met minder zon!

BIO SOLAIRES
Het research centrum van Esthederm, C.E.R.E.D.A.P.*, onderzoekt reeds meer dan 25 jaar de invloed van de zon op de huid.

De huid is een intelligent orgaan, dat een eigen verdedigingsmechanisme tegen de zon heeft: de aanmaak van melanine (het bruin worden) beschermt de huidcellen tegen UV-straling. Maar dit bruiningssysteem kan slechts optimaal werken als het regelmatig getraind wordt.
 
Tegenwoordig heeft de media ons een zodanig wantrouwen tegenover de zon ingeprent dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt er dus steeds gevoeliger voor. Door ver doorgevoerde research kan Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in een milde zon garanderen, zonder gebruik te maken van filters of reflectoren. Zo leert uw huid opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen.

Unieke bescherming zonder filters: ADAPTASUN

Wereldpremiere: Adaptasun zorgt voor een perfecte bescherming en bruining van de huid, zonder filters of reflectoren, in een milde zon.
 
ADAPTASUN BESCHERMT OP 3 NIVEAUS:
Interne bescherming:
  Biologische bescherming van de cellen + anti-vrije radicalenwerking om alle huidverouderende effecten van de zon te bestrijden.
Natuurlijke zelfbescherming:
 
Uniek proces van het stimuleren van de aanmaak van melanine voor een snellere, meer uniforme bruining.
Hergewenning en comfort:
  
Exclusief verzachtend complex dat de schadelijke effecten van de zon minimaliseert    (verbranding,  huidveroudering…)
 
ALGEMENE BESCHERMING:
Bij een normale, sterke of extreme zonnestraling, wordt de werking van Adaptasun aangevuld met het patent “Selectieve filtering”, dat bestaat uit geselecteerde filters en minerale reflectoren die de huid perfect beschermen en die optimaal getolereerd worden.
 
REPAIR;
Het anti-rimpel en herstelling patent, dat regenererende en herstructurerende werkstoffen bevat die onmisbaar zijn voor de fragiele én meest blootgestelde zones: gelaat en décolleté.
Meer informatie op:
www.esthederm.be
 
BIO-SOLAIRES
SUN TOLERANCE - Nieuw desensibiliserend patent
Een gloednieuwe techniek van desensibilisering van de huid, die het gedrag in de zon van de intolerante of reactieve huid kan veranderen.

Dit patent laat niet enkel toe dat deze huidtypes kunnen hergewennen aan de zon, maar leert hen ook hoe zij opnieuw kunnen bruinen. Totaal comfort, kalm, sereen, zelfs in extreme zonnecondities.

Dankzij de combinatie van zoethoutderivaat en een peptidecomplex werken we op de ontstekingsreactie van de huid als reactie op zonnestraling.
Deze nieuwe combinatie zorgt tevens voor een aanzienlijke verbetering van de weerstand van de huid tegen UVB en UVA.

Testen tonen aan dat het peptidecomplex het genoom beschermt, eveneens tegen de vrije radicalen aangemaakt door de zonnestraling.
 
BRUININGSPROGRAMMA
SUN TRAINER
Crème de soin peaux sensibles, bronzage optimum normale of sterke zon
PATENTEN
•ADAPTASUN
•SUN TOLERANCE (NIEUW: Desensibiliserend patent)
•PROTECTION GLOBALE
Dankzij haar hoog desensibiliserend vermogen, zorgt deze crème ervoor dat de delicate, gevoelige of fragiele huid (met uitsluiting van de allergische huid) zich progressief aan de zon aanpast en bruint zonder risico op huidreacties bij een blootstelling aan een normale of sterke zon (zomerzon, bij normale blootstelling).
 
TOLERANTIE PROGRAMMA - ULTRA TOLÉRANCE
Crème universelle tous types de peaux, condition extremes d’exposition
PATENTEN
•ADAPTASUN
•SUN TOLERANCE (NIEUW: desensibiliserend patent)
•PROTECTION GLOBALE
Deze “universele” crème biedt een zeer veilige bescherming en extreme desensibilisering voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige en reactieve.
Ideaal voor zij die alles hebben geprobeerd of die zich moeten blootstellen aan extreme zonnecondities.
 
SPECIFIEKE VERZORGINGEN
REFLETS DE SOLEIL
Spray auto-bronzant sublimateur
PATENTEN
•ADAPTASUN
•PIGMENTATIE ZONDER ZON
•COMPLEX VAN HYDRATERENDE
Zelfbruinende spray die zorgt voor een uitzonderlijk stralende bruining, zonder blootstelling aan de zon.  Geeft een natuurlijke bruine kleur, zonder strepen of vlekken. Aangenaam geparfumeerd, defluïde textuur penetreert direct en heeft een express-droging, zodat men zich bijna onmiddellijk kan aankleden.