CIDESCO (Comité International De Estétique et de Cosmétologie )

MARYVI  IS EEN INTERNATIONAAL ERKEND CIDESCO BEAUTY CENTRE 

  • CIDESCO is opgericht in 1964. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zurich te Zwitserland.
  • CIDESCO wordt vertegenwoordigd in 33 landen.
  • Het CIDESCO diploma is wereld meest prestigieuze kwalificatie in het veld van totaal kosmetiek en schoonheidstherapie.
  • Sinds 1957 zijn er standaard kwalificatie eisen opgesteld voor de vijf continenten van de wereld.
  • Er zijn meer dan 200 CIDESCO scholen over de hele wereld, die volgens de internationale CIDESCO richtlijnen lesgeven, voor het behalen van het CIDESCO diploma.
     
MARYVI: INTERNATIONAAL ERKEND CIDESCO SCHOONHEIDSINSTITUUT.
 ANTI-AGING,  HUIDVERBETERING EN ONTHARINGSSPECIALIST AL BIJNA 25 JAAR.
HYPERMODERN, GRENSVERLEGEND EN DESKUNDIG IN HEEMSKERK. 
EEN STRALEND EN GEZOND UITERLIJK …….. IS OOK VOOR U MOGELIJK.
KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT AANGESLOTEN BIJ:
 
 
 
 
 
 
 
 U kunt er uitzien zoals u zich wilt voelen: 

fitter & gezond, stralend & verzorgd, mooi & zelfverzekerd
 
Straalt uw huid niet zoals u zou willen? Heeft u last van een vermoeid lichaam en overtollig vet. En wilt u daar wat aan doen? Dan bent u bij Maryvi Huidinstituut aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing voor uw welzijn.
Een veilig en vertrouwd adres voor huidtherapie, behandeling van overbeharing, verantwoord afslanken, plaatselijk vetverbranding door deskundigheid en jarenlange ervaring.
 
We zijn trots dat onze klanten van heinde en verre naar ons toekomen o.a. vanuit Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp, Vogelenzang, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Spaarndam, Amsterdam en Amstelveen en ver daarbuiten. Natuurlijk ook vanuit de regio zoals Beverwijk, Wijk aan Zee, IJmuiden, Velserbroek, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Limmen, Krommenie, Wormerveer, Assendelft.

Naast de vele artikelen in de regionale pers, is ons huidinstituut bekend van de mond-tot-mond reclame door tevreden klanten, die voor ons heel erg belangrijk zijn. 

 


Huidtherapie: Wat kunnen wij voor u doen?
DEFINITIEF ONTHAREN, HUIDVERJONGING,  HUIDVERSLAPPING, RIMPELVERMINDERING, PIGMENTVLEKKEN, COUPEROSE, ACNÉ, ACNÉ-LITTEKENS, GROVE PORIËN,  FIJNE LIJNTJES,
 AFSLANKEN, BODYCONTOURING, CELLULITE
 

 

Het nieuwe pand aan de kerklaan 21, werd in 2005 geopend door Sylvie Meis.
Op 5 maart 2005 gaf Sylvie Meis het officiële startsein voor de opening van een ultramodern cosmetische huidinstituut in Heemskerk, gevestigd aan de Kerklaan 21.
´Bijzonder en uniek´ voor Heemskerk, waren de woorden van Silvie Meis. “Héél bijzonder, wat hier gebeurt en dat allemaal zonder pijn of drastische ingrepen`.
Met de opening aan de Kerklaan, kwam een droom uit! Een nieuw adres in het voormalige pand waar 40 jaar lang een juwelier gevestigd was. Na meer dan 20 jaar hard werken, vele opleidingen en een ruime dosis aan ervaring is Huidpraktijk Maria Pardo Estetica in de laatste jaren in snel tempo uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde en gerenommeerde huidverbeterings- en anti-aginginstituut in Noord-Holland en van Nederland.