HBO Huidspecialist Heemskerk. Allround Schoonheidsspecialiste Maria Pardo.
MARYVI BEAUTY CONTOUR THERAPY is Huidspecialist en Beauty Therapeut sinds 1985. Na de MBO basisopleiding huidverzoriging, de Voortgezette opleiding B-nieuwe Stijl, CIDESCO-opleiding, Managment voor ondernemers. Blijft ze zich nog altijd binnen en buiten haar vakgebied zich verder ontwikkelen.
 
Maryvi is geen standaard schoonheidssalon of beautysalon, maar een antiageingskliniek.  Maryvi is een Internationaal Erkend CIDESCO Beautycenter in Heemskerk.
 
Een schoonheidsinstituut voor laser-behandelingen, definitief ontharen, huidverjonging, figuurcorrectie & cellulite, plaatselijk afslanken of cavitatie i.p.v. liposuctie. 
Beauty -en huidtherapie, anti-aging huidverzorging.
Een zeer professioneel huidinstituut waar persoonlijke begeleiding voorop staat.
 
                 
 
ANTI-AGING HUIDINSTITUUT - BEAUTY CONTOUR THERAPY
 
INTERNATIONAAL ERKEND CIDESCO INSTITUUT  - HYPERMODERN, GRENSVERLEGEND EN DESKUNDIG IN HEEMSKERK.
 
HUIDSPECIALIST VOOR ANTI-AGING,  HUID -EN CONTOURVERBETERING, DEFINITIEF ONTHARINGSSPECIALIST MEER DAN 25 JAAR.

 

Maryvi: Maria Victoria Pardo Rodriquez is een hoogst gekwalificeerde HBO schoonheidsspecialist en huidspecialist. Voor al uw antwoorden op het gebied van huid- en lichaamsverzorging.
In 1984 behaalde ze haar eerste MBO-diploma in schoonheidsverzorging, daarna vervolgde zij de Voortgezette HBO opleiding huidverzorging. Tevens het internationaal CIDESCO diploma voor gelaat -en lichaamsverzorging en Ondernemers opleiding Managment Parfumerie. Ook is ze verbonden geweest als theoriedocente Anatomie en Fysiologie aan de opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialist en pedicure.

Nog altijd blijft ze op haar vakgebied bij d.m.v. vele cursussen en andere studies. Een schat aan ervaring van bijna 25 jaar op het gebied van huid- en lichaamsverzorging, zorgt ervoor dat ze niet alleen veel kennis in huis heeft, maar ook de beste en allernieuwste technologie in huidverzorging.
 
Haar kennis draagt ze nu graag over op de jongere generatie. Maryvi Huidinstituut is erkend leerbedrijf en aangesloten bij het KOC. Tevens kunnen studenten de praktijkopleiding voor het CIDESCO diploma volgen bij Maryvi Huidinstituut.

               

    Philyra Logo      
Maria Pardo had haar eerste salon in Alkmaar in 1986. Tevens was ze werkzaam als theorie docente (anatomie en fysiologie) voor de opleiding schoonheidsspecialist en pedicure in Alkmaar.
Later heeft ze haar Huidpraktijk Maria Pardo Estetica voortgezet aan de Bilderdijkstraat in Heemskerk, waar ze 12 jaar heeft gewerkt als kostwinner voor haar gezin met twee kinderen.
Bijna 25 jaar is haar specialisatie het definitief ontharen. Hierdoor heeft ze een schat aan ervaring opgebouwd, zowel met het behandelen als met de vele behandeltechnieken; zoals elektrische epilatie, koud-laser, laser, ipl en de Elos-methode. Vanaf september 2002 werkt ze met de Elos-methode. Een moeilijke start want het grote publiek was alleen bekend met Laser ontharen. Tegenwoordig is de markt overspoeld met IPL systemen in allerlei prijsklassen en kwaliteit. Deze worden zelfs bij ondeskundige geplaatst met alle gevolgen van dien.
Maryvi Huidinstituut is nog altijd marktleider, waarbij effectiviteit en veiligheid voorop staat. Met de meest innovatieve behandelmethoden voor definitief ontharen, anti-aging, rimpels, pigmentvlekken, couperose, acne en littekens. Alle ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd.