In het menu hiernaast bij Resultaten kunt u meer van de behaalde resultaten zien.

OP JE MOOIST ZONDER ENIGE MOEITE - VEILIG EN PIJNLOOS

GENTLEWAVES -  BEAUTYLICHT NASA TECHNOLOGIE   

LED-Lichttherapie  bij Maryvi in Heemskerk

Skinfittness - huidconditieverbetering - Natuurlijke huidverjonging met LED-licht

LED-lichttherapie maakt de huid egaler, gladder, zachter en iets steviger, en zorgt voor een betere doorbloeding. Ook helpt LED-lichttherapie bij algehele huidverslapping van het gezicht en lichaam, acne, zonbeschadiging als actinische keratosen, zonneallergie, cellulite, striae, eczeem en oedeem in de benen. Maar LED-lichttherapie kan ook een energieboost geven bij vermoeidheid of diepe ontspanning bij stress.’

 

LED Lichttherapie in Heemskerk; rosaceabehandeling acne jeukende huid, huidproblemen, rode huid, huid en haar, gevoelige huid, strakke huid, gezonde huid, mooie huid, vette huid, huidverzorging, donkere huid, de huid
verzorging huid, droge huid, vochtarm 

 

     
  

 

 

Snel

Pijnloos

Veilig

Effectief

 

 

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DE GENTLEWAVES:
- Verbetering van de huidconditie – skinfittness!
- Verbetering huidstructuur, verfijnen van poriën
- Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Meer elasticiteit van de huid
- Frissere en jongere uitstraling van de huid
- Vermindering van de roodheid en pigmentatie

 

HERSTEL VAN ZONBESCHADIGDE HUID:
 
GENTLEWAVES: BEAUTYLICHT NASA-TECHNOLOGIE; herstelt en repareert zonbeschadigingen.
De gevolgen van zonbeschadigingen zijn niet met het blote oog waar te nemen, maar wel duidelijk aanwezig. Deze gevolgen zien we pas na vele jaren als huidkanker terugkomen. Gelukkig wordt men zich hiervan bewust.
 
              
GentleWaves - Skin Fitness Systeem is lichttherapie: de revolutionaire doorbraak voor een natuurlijke, snelle en pijnloze huidverjongingsbehandeling.

GentleWaves: De oppepper voor de huid, met name na een zonvakantie.
Genieten van de zon heeft ook zo´n zijn nadelen. Om zonbeschadiging te herstellen en de huid weer te stimuleren om collageen en elastine aan te maken, is een behandeling met GentleWaves ideaal.

Een kuur van drie keer is vaak al voldoende. De kosten voor drie behandelingen bedragen € 175,00.

GentleWaves LED photomodulation is de revolutionaire behandeling voor natuurlijke, snelle en pijnloze huidverjonging. In tegenstelling tot andere lichttechnieken zoals lasers, brengt het GentleWaves licht een fotobiochemisch proces op gang. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine. Gentlewaves verbetert niet alleen de huid maar vermindert ook de colagenese.