GentleWaves: BEAUTYLICHT NASA-TECHNOLOGIEherstelt en repareert zonbeschadigingen.
 
De gevolgen van zonbeschadigingen zijn niet met het blote oog waar te nemen, maar wel duidelijk aanwezig. Deze gevolgen zien we pas na vele jaren als huidkanker terugkomen. Gelukkig wordt men zich hiervan bewust.
 
              
         

 GentleWaves:   Beautylicht

       veilig en pijnloos
 
 
GentleWaves - Skin Fitness Systeem is de revolutionaire doorbraak voor een natuurlijke, snelle en pijnloze huidverbeterings -en huidverjongingsbehandeling o.a. voor huidverslapping, pigmentvlekken en couperose.
 
 
WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DE GENTLEWAVES:
- Verbetering van de huidconditie – skinfittness!
- Verbetering huidstructuur, verfijnen van poriën
- Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Meer elasticiteit van de huid
- Frissere en jongere uitstraling van de huid
- Vermindering van de roodheid en pigmentatie
 
GentleWaves:
De oppepper voor de huid, vooral na een zonvakantie.
Genieten van de zon heeft ook zo’n zijn nadelen. Om zonbeschadiging te herstellen en de huid weer te stimuleren om collageen en elastine aan te maken, is een behandeling met GentleWaves ideaal.

GentleWaves LED photomodulation is de revolutionaire behandeling voor natuurlijke, snelle en pijnloze huidverjonging. In tegenstelling tot andere lichttechnieken zoals lasers, brengt het GentleWaves licht een fotobiochemisch proces op gang. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine. GentleWaves verbetert niet alleen de huid maar vermindert ook de collagenese. Een kuur van drie keer is vaak al voldoende. De kosten voor drie behandelingen bedragen € 175,00.