Definitief Ontharingskliniek Maryvi voor veilig en pijnloos definitief ontharen met de Elos methode - permanente haarverwijdering.
 
Een vertrouwd adres sinds 1985 voor definitief ontharen en sinds 2002 met de Elos methode: Elos is de 3e generatie na laser en IPL en uniek. Veilig, pijnloos en goedkoper dan elektrisch-ontharen. Veilig voor donkere huid en geschikt voor de lichte donsharen.
Sinds 2002 Elos-specialist: deskundig door kennis en jarenlange ervaring in permanente haarverwijdering.
 
Maryvi was de eerste ontharingskliniek voor Laser ontharing met de Elos-methode. Een moeilijke start in 2002 met de ELOS methode, want het grote publiek was alleen bekend met Laser ontharen.
Maryvi is Huidspecialist & definitief ontharen Elos-specialist zeer deskundig door vele kennis en jarenlange ervaring in permanent ontharen. 
 
Maryvi ontharingskliniek voor permanente haarreductie in het gezicht en permanente haarverwijdering op het lichaam: veilig en effectief van ongewenste haartjes af.
   
Nooit meer scheren of harsen geen stoppels of ingegroeide haartjes in het gezicht, baard, bikinilijn, oksels, armen, benen buik en rug.


ERVARINGSVERHALEN:
                        
Definitief ontharen; Elos veilig voor donkere huid

Delia 32 jaar
Ik heb een donkere huid met pigmentvlekken en veel haren.
Mijn huisarts heeft me naar Maryvi doorverwezen voor het behandelen van overbeharing in het gezicht. Voor mij is een stralende huid heel belangrijk, maar door de overbeharing en pigmentvlekken was dat niet meer het geval bij mij.
Ik ben harstikke blij dat ik met deze behandeling mocht beginnen.
Ik heb vandaag mijn eerste behandeling gehad, deze was pijnloos en mijn huid was na de behandeling niet rood en voelde prettig aan. Ik heb wel veel vertrouwen in alle informatie die ik kreeg van mevr. Maria Pardo de specialiste in ontharing.
 
 
Marjo 59 jaar 
Ik liep al een tijdje, dat ik wat wilde laten doen aan de overbeharing op mijn kin, deze werd er met de jaren niet minder op. Een bron van ergernis en schaamte. Ik had al vaker wat gezien in de krant over Maryvi en bij het laatste artikel, dacht ik: Hey even lezen en had een opwellig, daar moet ik heen gaan,  want ik wil er eindelijk van af. 

Het resultaat was fantastisch ik was bijna in shock zo verbazingwekkend.
Ik kon onmiddellijk heel veel rust in mijn gezicht ervaren. Ik zag er minder vermoeid uit. Het gaf me ook veel energie.
Ik krijg ook veel complimentjes van iedereen.
En de verwennerij voor de 1e x in mijn leven dus zoals ik me hier aan overkan geven vind ik heerlijk. Mijn roodheid is minder en de overbeharing zag ik na 1 behandeling heel
veel verschil. Ik was heel verbaast. Ik had allemaal wratjes in me nek die heeft Maria weggehaald
Als ik het ’s morgens geschoren had was het in de middag al terug en nu heb ik er hier geen last meer van. ik ben in het verleden wel eens bij een schoonheidsspecialiste geweest. Maar dat voelde niet prettig en niet lekker en ik kon me niet ontspanne
n.