Resultaten

GentleWaves huidherstel na bestralingen bij kanker


 

ERVARINGSVERHAAL VAN RICK

Door de bestralingen op de onderrug was de huid zo verbrand, dat het zeer pijnlijk was bij alles wat ik deed. Kon mij niet bewegen, lopen en slapen was lastig. Elk matras was pijnlijk.  Slapeloze nachten niet bevoordelijk voor het herstel. Na enkele behandelingen kon ik weer vooroverbuigen en zelfstandig lopen en zelf weer in en uit bed komen.

 

ERVARINGSVERHAAL: Judith, 52 jaar

"Na enige tijd zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij Maria Pardo van
Maryvi omdat ik iets aan mijn storende cellulitis wilde laten doen. Ik sport zeer regelmatig, heb geen overgewicht en eet gezond maar al dat mocht niet baten en na weer een zomer met "flubber benen" was ik er klaar mee.
Ik heb nu 4 behandelingen gehad en het maakt een wereld van verschil. Niet alleen voelt het steviger, mijn benen zien er gladder uit en ik heb eindelijk hoop dat er echt iets tegen te doen is.
Al jaren leverde ik een strijd tegen cellulite en heb, naast allerhande cremes en massage apparaten, ook een zeer pijnlijke vorm van massage geprobeerd, waar ik helaas niet beurse plek vrij vandaan kwam.
Toen ik Maria ontmoette viel mij gelijk op wat voor open en vriendelijke benadering zij heeft en vertelde ze mij ook wat voor positiefs zij voor de moeheid in mijn gezicht zou kunnen betekenen.

Ik ben erg blij dat ik de weg naar haar praktijk heb gevonden. Voor het eerst sinds lange tijd vind ik dat ik er goed uit ga zien, mooie benen dankzij de VelaSmooth (welkom bikini en leuk setje), stralende huid met minder rimpels zonder pijn lijden of injectables dankzij de GentleWaves, en al mijn rare ouderdomsbultjes heeft zij kunnen
verwijderen.

Ik heb niemand in mijn omgeving verteld dat ik bij haar onder behandeling ben
maar op het moment dat ik kennissen tegenkom kijken ze twee keer naar mij en zie je de verassing in hun ogen. Ze weten niet wat het is maar vinden dat ik er goed uit zie.

En dat allemaal terwijl ik behandeld word door een zeer vriendelijke vrouw die echt alle tijd neemt om je op je gemak te stellen en weet waar ze het over heeft.
Ik zie er niet alleen beter uit maar ga ook met plezier naar haar toe en vind haar een geweldige vakvrouw."

 

 

 

 


GentleWaves gezicht en hals

 

 
Ervaringsverhaal GentleWaves® - Thea
“Ik word op straat door bekende aangestaard, en ze vragen mij”:  "He!, ben jij Thea? Wat ben je verandert, zeg. Ik herken je bijna niet meer. Goh, wat ben jij opgeknapt, zeg. Je ziet er goed uit." Maria heeft me in eerste instantie een creme en serum van Institut Esthederm geadviseerd. Hiermee zag ik al duidelijk resultaat en kreeg ik complimentjes. Daarom heb ik besloten om een kuur van 8 behandelingen met de GentleWaves® te doen. Ik zie er nu zeker weer 10 jaar jonger uit. Geweldig! De GentleWaves® behandelingen zijn snel en pijnloos. Twee keer per week in één maand van Haarlem naar Heemskerk, maar het is de moeite en het geld waard geweest.
 
 
Ervaringsverhaal GentleWaves van Kitty
 
Als je op een gegeven moment niet lekker in je vel zit door een relatie die niet lekker loopt, een onzekere periode op mijn werk een dochter van achttien die het allemaal beter weet. Dan is het tijd om ook eens aan jezelf te denken. Een blik in de spiegel was genoeg, ik zag er niet meer uit ! Al kom ik regelmatig bij de schoonheidsspecialiste, mijn huid had iets meer nodig.
Zodoende kwam ik in aanraking met Gentle Waves huidverjonging, en dat was vanaf
de eerste keer een succes, als je nagaat dat er gemiddeld tien behandelingen nodig
zijn voor een goed resultaat en ik na een behandeling al duidelijk verschil zag.
De eerste complimenten zijn al binnen. Helemaal van een vriendin van mij die ook schoonheidsspecialiste is en riep : Wat zie jij er goed uit!
 

ERVARINGEN  MARGRIET  55 JAAR:

Ik wilde iets aan mijn rimpels laten doen,maar wist wel al zeker dat ik geen injecties wilde.Na lang zoeken op internet kwam ik bij de site van Maryvi terecht.Hier stond alles duidelijk omschreven, ik wist dus al wat ik wilde.Na een intake met Maria hebben wij besloten om een kuur met gentle waves te doen,mijn beharing in gezicht met elos laser en daarnaast ben ik de creme's die Maria mij adviseerde gaan gebruiken.
Tijdens de behandeling heeft zij ook nog de steelwratjes verwijdert.Een goede bijkomstigheid van de gentle waves was dat mijn exzeem tussen mijn vingers ook verdween.
Kortom een goede investering om je huid weer veerkracht en gezonde uitstraling te geven zonder dat je gebruik van injectebels maakt.

 
 

GentleWaves handen

1. Ervaringsverhaal Gentlewaves® - Wilma
Ik ben verpleegkundige en werk al jaren in de nachtdienst, week op week af en dat was te zien aan mij. Ik had een vermoeide uitdrukking en hield veel vocht vast onder mijn ogen. Ook in mijn vrije week trok dat niet meer weg en ik hoorde regelmatig:
"ben je moe?of "je zit zeker nu in de nachtdienst?"
Niet leuk als je je prima voelt maar er zo moe uitziet.
Nu wordt ik bijna 50 en dacht: daar ga ik wat aan doen".
"Maar liever geen injecties ofzo want daar houd ik niet van.
"toevallig" liep ik langs een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is
 in "de slapper wordende huid": en  dacht:"dat probeer ik"
Zo kwam ik in aanmerking met Maria en de Gentle Waves.
Ben nog niet zolang bezig maar mijn man en ik zien al duidelijk resultaat.
Het vocht rond mijn ogen is zo goed als weg en mijn huid ziet er rustiger en frisser uit.
De verandering is voor een ander misschien niet spectaculair maar ik hoor niet meer;
"je bent zeker erg moe"? dus dat zegt genoeg.
 
"Als verpleegkundige op de oncologieafdeling bij (terminale patiënten) is hygiëne zeer belangrijk en moest ik mijn handen altijd met alcohol schoonmaken, en dat was te zien. Door de GentleWaves is ook de huid van de handen zichtbaar verbetert".

Elos huidverstrakking kaakcontour

 

Ervaringsverhaal van Ans
In september 2002 las ik in de krant van een nieuwe pijnloze methode voor definitief ontharen "Elos" bij Maria Pardo Estetica. Aangezien ik jarenlang mij elektrische had laten epileren. Wat ik zeer pijnlijk vond, heb ik een afspraak gemaakt. Tot mijn grote verbazing werden niet alleen na enkele behandelingen de haren minder, maar kreeg ik ook een strakkere huid. Geweldig op mijn leeftijd geen haartjes meer in mijn gezicht en een mooie strakke huid. Jammer, dat het niet eerder is uitgevonden!

Elos oogliftbehandeling

Ervaringsverhaal  ELOS oogliftbehandeling
Een oogliftcorrectie chirurgische, daar was ik nog niet aan toe. Wel begon ik als ik moe was last te krijgen van mijn oogleden, die zwaarder werden, waardoor ik minder goed kon zien. Maria Pardo heeft met de Elos-methode mij 5 behandelingen gegeven. En ik ben daar zeer blij mee. Nooit gedacht, dat dit mogelijke was. Wat een techniek... zonder te snijden of operaties. Geweldig en pijnloos, kan ik nu beter zien.!
 

 


Elos vochtbehandeling wallen

 

Elos in de strijd tegen wallen
Bij ons in de familie zijn wallen geen uitzondering. Toen mij broer kwam te overlijden, na een lange ziekte. Ben ik zo geschrokken van hoe hij eruit zag. Dat ik direct besloten had hier iets aan te laten doen. Het eerste waar je aan denkt is Plastische Chirurgie. Maar, omdat mijn broer al enkele operaties had laten doen door de plastische chirurg en het vocht onder zijn ogen gewoon weer terug kwam. Was ik nieuwsgierig naar deze nieuwe mehode. Maria Pardo heeft mij 5 keer behandeld en er is een duidelijke verbetering.

 

 


Elos litteken behandeling

Littekens verminderen met Elos 
Na een neusoperatie, 25 jaar geleden, was mijn neus heel erg gezwollen.
Volgens de chirurch zou dit wel langzaam wegtrekken. Mijn neus zat vol littekenweefsel en  was ook scheef geworden omdat de ene kant erger was opgezwollen dan de andere kant. Mijn gezicht zag er nu heel anders uit en ik kreeg het benauwd omdat mijn neus van binnen bijna dicht zat met littekenweefsel dat niet meer wegtrok. Tot 2 keer toe heeft een plastisch chirurg het weggesneden, maar steeds groeide het weer aan en was mijn neus nog steeds niet geslonken.
 
Maria Pardo besloot mijn neus te behandelen met de Elos laser om de littekens te verzachten. Na de eerste behandeling begon de zwelling al te verminderen  en 4 behandelingen later is mijn neus zover geslonken dat hij bijna weer de oorspronkelijke vorm heeft teruggekregen. Een groot succes voor de Elos methode.

Velasmooth: strakke billen, onder cellulite!

 
Ervaringsverhaal van Anouk 37 jaar:
"Ik vind cellulite niet mooi en ik kan me niet voorstellen, dat dit gezond is. Het is toch een ophoping van afvalstoffen, die ik liever kwijt ben. Ondanks dat ik veel sport, kwam ik niet van mijn cellulite af.
 
Ervaringsverhaal van Candida 28 jaar;
Ik ben ongeveer 40 kilo afgevallen en hierdoor was mijn huid erg verslapt geraakt. Vooral de huid bij mijn buik en bovenarmen. Ik zag de advertentie en dacht : “Dit is wat om mijn probleem zones aan te pakken”. Na de behandelingen zat ik strakker in mijn vel. Mijn armen glijden makkelijker in mijn truitjes en mijn buik is strakker en een geheel geworden. Ik ben blij met de resultatien die snel zichtbaar zijn.
 
 
Ervaringsverhaal van Ellen 51 jaar;
Door het krijgen van twee kinderen en het ouder worden was er verslapping van de huid, bij mijn buik ontstaan. Ondanks het geroutineerd sporten meestal drie keer in de week, bleef ik zitten met een slappe huid rond mijn buik.
Na de start van de behandeling zag ik al snel resultaten. Ik heb gekozen om onderhoudsbehandelingen te doen om het resultaat te behouden.
 
Ervaringsverhaal Hella 62 jaar
 
Ik had erg veel last van verslapte bovenarmen en wist niet goed wat ik hieraan kon doen. Ik heb nog een operatie overwogen, maar dat was dankzij de VelaSmooth niet nodig.
 

 

 

 
 
 

 


Elos definitief ontharen

Ervaringsverhaal van Edwin
Haargroei op mijn rug, daar schaamde ik me toch een beetje voor. Ik wilde graag met mijn zoontje lekker naar het zwembad, zonder dat je eerst de haren op je rug moet scheren. Gelukkig na 4 behandelingen was het al veel minder, ook had ik minder last van ingegroeide haartjes, die weer ontstekingen veroorzaakte.  Hoewel ik me realiseer dat ik nog niet helemaal uitbehandeld ben. Ben ik blij met het resultaat!
 
Ervaringsverhaal van Coby
9 Maart 2009
 
Dankzij de laatste LASER– Techniek (ELOS) voor het epileren van ongewenste haargroei, is een behandeling nu geheel pijnloos en verwijderd zowel licht als donker gekleurde haren.
 
Na diverse behandelingen bij Huidinstituut MARYVI te Heemskerk is de hinderlijke haargroei op mijn bovenlip en kin nu bijna geheel verdwenen wat een zege!
Geen gepruts meer met ontharingscremes, scheermes of pincet.
Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
 
Ervaringsverhaal van Alice 

Halverwege 2008 las ik een advertentie over het definitief ontharen via de Elos methode. De oplossing voor mij want ik zwem twee keer in de week en ‘moet’ dus de bikinilijn regelmatig scheren. Omdat ik een dunne, gevoelige huid heb gaat dat vaak gepaard met wondjes en irritatie van de huid. Geen succes dus. Jaren geleden had ik al eens de lasermethode overwogen maar omdat ik vrij lichte haartjes heb is me dat toen ontraden.

Elos leek mij de perfecte oplossing. En nu na ongeveer 9 behandelingen is dat inderdaad ook zo. Na de eerste behandeling heb ik ook de oksels erbij genomen. Dat leek me wel zo handig. Ik hoef nog maar eens in de twee weken het scheermes te hanteren voor wat zachte haartjes hier en daar, want het is niet zo dat alles definitief weggaat. Met dit resultaat ben ik dik tevreden. Ik kan nu naar het zwembad of het strand gaan zonder eerst de badkamer in te gaan en te checken of dat zo wel kan. Een bevrijding!

 
Alice, 46 jaar

 

 


Vermoeide uitdrukking, onzuivere huid en couperose

 

Mevrouw Jansen…. 66 jaar.
 
Ik heb nooit echt de tijd gehad om eens goed naar mijn huid te laten kijken. Vanwege drukte met het werk en studies.En dat was te zien; ik zat vol witte talgpropjes en zwarte puntjes, vooral op mijn wangen en neus. Dit ondanks ik toch wel probeerde om mijn huid te reinigen, maar het lukt me gewoon niet.Mijn huid was ook erg gevoelig en hij was sterk doorbloed met couperose.Als ik in de spiegel keek zag ik er ook erg vermoeid uit.
 
Maria adviseerde om als 1e stap de gevoeligheid van de huid te verminderen en ervoor te zorgen dat ik er minder vermoeid zou uitzien d.m.v. GentleWaves (lichttherapie).
Na enkele behandeling zag ik al duidelijk resultaat, alleen heb ik soms last van hoofdpijn. Dus: zijn we overgestapt op een andere therapie. De Fotofacial hiermee behandeld ze tevens de verslapping van de huid en ook de haartjes op mijn bovenlip en kin. Ook heeft ze enkele behandelingen nodig gehad om alle talgpropjes en zwarte puntjes er uit de halen. Ik ben blij, dat ik er minder vermoeid uit zie en de gevoeligheid is verminderd.  Na elke behandeling kijk ik weer tevreden in de spiegel.